Swingende Kwast
Joost Steenkamer | Haarlem


Gouden Helm Kwaliteits
Check
Lees meer
(11)
53 jaar ervaring
22 klussen voltooid

Uitstekende
ervaringen

Project historie
gechecked

Geverifieërd bij
Hubo Haarlem

Geldige KVK
inschrijving

Over Joost Steenkamer


“Professionele vakman die zijn hoofd en zijn handen goed gebruikt om mooie dingen te maken. Joost schildert, timmert en klust zoals hij schrijft en golf speelt: eigenzinnig, verrassend maar altijd doelgericht!”

Neem contact op met Joost Steenkamer

Contactinformatie

Telefoonnumer
Klik om te bekijken
Adres
Irisstraat 8, Haarlem

Lokale reviews

9.8
11 reviews


K. Waterman
27 juli 2017

Joost heeft houtrot in onze kozijnen hersteld. Hij was snel beschikbaar en heeft dit op een heel vlotte en prettige manier afgehandeld. Wij zouden hem zeker aanbevelen.

Hans
3 juli 2017

Heeft in korte tijd heel goed werk geleverd. Heeft naast state-of-the-art gereedschap ook goed stel hersens.

Mariska lamp
27 mei 2017

Trespa platen geschilderd, Joost is een top schilder, snel en passie voor zijn werk....en ik heb weer een mooi huis.

Raoul Vendeville
17 maart 2017

Joost heeft mijn nieuwe appartement van top tot teen onder handen genomen. Ik ben zeer tevreden. Hij is in staat met je mee te denken en heeft oog voor detail. Wanneer iets af moet werkt hij tot in de late uurtjes door. Niet alleen het schilderwerk ziet er goed uit maar ik heb samen met Joost de laminaat vloer gelegd en hij heeft meerdere timmer en reparatie klusjes op zich genomen. Echt een alleskunner en zeker een aanrader.

Chris
16 februari 2017

Zeer tevreden, vakkundig en netjes gewerkt. Een aanrader!

Klussen uitgevoerd in de buurt

Opdrachten voltooid

Meest recente projecten

Buitenschilderwerk Loosdrecht

Kozijnen, ramen en d... Okt. 2016

Prachtige woning met gastenverblijf aan de Loosdrechtse plassen. Het Canadees rood cederhout gereinigd met Universol en vervolgens de slechte verflagen verwijderd met mijn Festool schuurmachine (met stofzuiger). Nadat ik een aantal producten heb getest, heb ik besloten deze duurzame houtsoort met mat zwarte Mouse Färg (Zweedse ademende houtverf met een eeuwenlange traditie: gemakkelijk, duurzaam, bladdert niet) te schilderen. Met een goede blokkwast gaat dit echt heel gemakkelijk. Het overige houtwerk (10 deuren, 15 kozijnen en twee kleine dakramen) met Sikkens Rubbol Primer Extra en Rubbol XD Gloss afgelakt. Het eindresultaat is een plaatje. Matzwart contrasteerd met wit hoogglans. I love it!

Badkamer metamorfose Haarlem

Badkamer en Toilet Mrt. 2018

Na 20 jaar wil je wel eens iets nieuws. Deze badkamer is flink aangepakt. Wanden, vloer en badkamer met natuurlijke elementen van hout (suar), metaal en steen.

met BEVELA naar Graco fabriek

Duurzame Energie Dec. 2016

Op uitnodiging van verfgroothandel BEVELA (40 jarig jubileum) ben ik in december met een groep van 15 schilders afgereisd naar Maasmechelen voor een training bij GRACO. GRACO is een beursgenoteerd Amerikaans bedrijf dat oplossingen voor vloeistof behandeling op de markt brengt. Met Jan Jansegers (marketing directeur EMEA) op de foto en theorie- en praktijktraining met Bas Wansink. Zeer indrukwekkend en leerzaam. Welke Graco pomp gaat het worden?

dakkapel Aerdenhout

Dakkappelen en dakra... Nov. 2018

Riante twee onder een kap woning met vijf dakkapellen. Er moest een hoogwerker aan te pas komen om de klus te klaren.

Ontwerp rustiek eiken bed

Meubels en Interieur Jun. 2018

Met solide eiken balken maat 19x19cm een bed ontworpen waar geen schoef of kit bij te pas is gekomen. Was wel klusje om ze naar de loft te krijgen.

Panelen vervangen in Aerdenhout

Schilderwerk Jul. 2018

Door lekkage in badkamer op 1ste verdieping zijn houten panelen langs trap krom getrokken. Swingende Kwast gaat alles in ere herstellen. Houtwerk goed laten drogen en schimmellucht laten wegtrekken. Panelen en decoratie latjes op maat zagen. Grondverf mag nu drogen. Aflakken met Ekodur verf van Rigo verffabriek in IJmuiden.

Garage omtoveren in Haarlem

Aanbouw / Opbouw / G... Okt. 2017

Met minimale financiele investing is dit thuis project naar grote tevredenheid nu bijna afgerond. De twee solide eiken deuren lagen in de afvalcontainer op de Julianalaan. Ik mocht meenemen maar en dat was toxh een hele klus, 15o kilo per stuk! Opgeschuurd en blank afgelakt. Zeer trots op het eindresultaat.

Kachel plaatsen Aerdenhout

Timmerwerken Dec. 2016

Nog voor de kerstdagen heb ik een rookkanaal aangelegd in een tuinhuisje in Aerdenhout. Op de foto's zie je de stappen die je moet doorlopen. De onafgewerkte aluminium pijp heb ik opgeschuurd. Deze wordt later met SPS hittebestendige mat zwarte lak gespoten. Nu kan de opdrachtgever op vrijdag ongestoord lekker warm en comfortabel thuis te werken.

Renovatie badkamer Haarlem

Badkamer en Toilet Feb. 2017

Na sloopwerkzaamheden Beal gebruikt voor waterdichte natuurstenen wanden ik badkamer. 'Industrial look' de opdracht. Oude tegels verwijderen, elec. vloerverwarming onder 60x60 tegels. Mooie wasbak op houten planken. Zeer tevreden met eindresultaat.

Woning huurklaar maken

Elektra Apr. 2017

Eigenaar is expat in buitenland en verhuurd zijn woning. Wat een zootje maken sommige huurders er toch van. In deze staat niet verhuurbaar. Mooie klus dus om vaardigheden en gereedschap in te zetten voor; houtreparatie, opknappen eikenhoutenvloer, Graco verfspuit voor deuren, trap en muren. Opnieuw verhuurd, klus geslaagd!

Schilderwerk Overveen

Schilderwerk Apr. 2017

Deuren en trappengat heeft flinke opknapbeurt nodig ivm verkoop huis. Klant zeer tevreden met eindresultaat.

Trespa platen Overveen

Gevels Mei 2017

Eindelijk durft de opdrachtgeeftser weer omhoog te kijken zonder zich te schamen voor de buurt. Haar roze Trespa platen zijn nu voor altijd RAL 9001 wit.

Sikkens foto visualizer Haarlem

Schilderwerk Jun. 2017

Een andere kleur op de muur geeft meteen een heel ander gevoel. Met de app van Sikkens twee voorbeelden laten zien. De eerst was meteen raak!

Houtreparatie Heemstede

Kozijnen, ramen en d... Jun. 2017

Terugkerende naden en kieren na het schilderwerk? Swingende Kwast doet niet aan symptoombestrijding maar lost het probleem op door de oorzaak aan te pakken. Best een klus maar zeker de moeite waard.

Houtrotbestrijding Kinderhuisvest

Kozijnen, ramen en d... Jun. 2017

De bewoners zijn er net op tijd bij. Vooral aan de voorkant van een woning aan de Kinderhuisvest heeft het houtwerk veel te verduren. De slechte houtdelen vervangen. het nieuwe hout ontvetten, schuren en in de grondverf zetten is waar de klant omvraagt.

Bedrijfshal spuiten Badhoevedorp

Schilderwerk Jul. 2017

12 m hoog plafond met synthetise verf gespuiten. Pittig klusje!

Total overhaul Overveen

Aanbouw / Opbouw / G... Sep. 2017

Jong gezin met #4 op komst verhuist naar jaren 30 huis in Overveen. Stucen, electriciteit verleggen, muren verplaatsen en natuurlijk alles mooi schilderen voordat de nieuwe komt. Top klus!

Kunstschilderij in opdracht Rijswijk

Schilderwerk Jul. 2017

Opdrachtgeefster is uitgekeken op bestaande trompe-l'oeil in patio/ achtertuin. Swingende Kwast kwam met dit 'reversible' ontwerp op weersbestendig multiplex. Nu de bevestiging nog. Daarna kiezen naar welke kant je wilt kijken.

Dakrand Naarden Vesting

Schilderwerk Sep. 2017

Met nieuwe lakfreesmachine boeidelen en onderkant dakrand in ere hersteld.Oh ja, hekwerk ook maar even meegenomen.

Halletje schilderen Overveen

Schilderwerk Sep. 2017

Kleine klus, grote invloed. Met een andere kleur op je muur creëer je echt een ander woongevoel.

Spray-Okay Prinsengracht Amsterdam

Schilderwerk Sep. 2017

Grachtenpand op top lokatie in Amsterdam van binnen verfraaiien met Graco GXFF verfspuitmachine en Spray-Okay van Wyzonol. Topper!

BEAL Mortex hartje Haarlem

Stucen Okt. 2017

Opdrachtgever wil badkamervloer en keukenblad met BEAL verfraaiien. Staaltje gemaakt in de kleur Cafe Latte. Zo’n mooie hebben ze bij de fabriek nog niet gezien. Lijkt wel op zo’n Cafe Noir likkoekje

BEAL Mortex toonbank Hubo Haarlem Zijlweg

Stucen Okt. 2017

Ab en Michel zijn zo enthousiast over dit product, ze willen meteen hun werkblad bij de kassa laten Bealen. Mooie uitdaging voor Swingende Kwast!

Beal Mortex trap Amsterdam

Schilderwerk Okt. 2017

Rechter trapleuning verwijderd om open gevoel te creëren. Trap in Beal primer voor goede hechting van twee Mortex lagen. Omliggend houtwerk vervolgens verfraaiien, RAL 9016.

Koot piano’s en vleugels Zijlweg Haarlem

Schilderwerk Okt. 2017

180m2 spuitwerk met Graco GX21 en FFLP tip. Top kwalireit met reuzr snelheid.

Schilderwerk Kinderhuisvest

Kozijnen, ramen en d... Jun. 2018

Deelvervangen slecht houtwerk en opknappen kozijnen en deuren. Mooie klus waar steiger bij te pas moest komen.

Beal Mortex als verjaardagskado

Stucen Nov. 2017

Bij mijn zusje in Amsterdam Beal Mortex op haar lelijke keukenblad aangebracht. Ze is er heel blij mee!

‘Makelaartje’ Amstelveen

Kozijnen, ramen en d... Nov. 2017

Jaren 60 flat heeft facelift nodig. Geen probleem voor Swingende Kwast en zijn Graco pomp. Plafond had wel drie lagen nodig om bloedende knoesten te verbergen.

Hanneke’s droom woonkamer

Kozijnen, ramen en d... Nov. 2017

Total make-over van woonkamer in Overveen inclusief parketvloer, wanden, plafond, kozijnen en deuren. RAL 9010, Farrow & Ball Stiffkey Blue 281. Beautiful!

Beal Mortex barblad Overveen

Meubels en Interieur Feb. 2018

Bank en barblad versteent zoals de toonbank bij Hubo Zijlweg.

12 jaar garantie met COATCONTROL

Kozijnen, ramen en d... Feb. 2018

‘Gefeliciteerd met je certificaat applicatie Coatcontrol, welkom bij Coatcontrol Swingende Kwast’ - Ton Visker

Akoestische platen plaatsen

Isolatie Dec. 2019

Akoestische platen aan het plafond opgehangen en perfect uitgelijnd bij Strumphler Makelaars te Aerdenhout