Klusbedrijf Jeroen Lelieveld
Jeroen Lelieveld | Haarlem


Gouden Helm Kwaliteits
Check
Lees meer
(29)
5 jaar ervaring
568 klussen voltooid

Uitstekende
ervaringen

Project historie
gechecked

Geverifieërd bij
Hubo Haarlem

Geldige KVK
inschrijving

Neem contact op met Jeroen Lelieveld

Contactinformatie

Telefoonnumer
Klik om te bekijken
Adres
Vondelweg 8 zw, Haarlem

Lokale reviews

9.3
29 reviews


Geverifieërd
Janice
26 maart 2018

Jeroen is een vakman die erg netjes en secuur werkt en die goed overlegt.

Geverifieërd
Duits
12 april 2017

Prettig persoon, aanpakker, werkt flink door, oplossings gericht, komt zijn afspraken na en levert zeer goed werk. Kortom een aanrader. Zal zeker voor een volgende klus hem weer contacten.

Geverifieërd
Judith
24 februari 2017
Geverifieërd
Kil
20 februari 2017

Prettig contact, prima service, geen onverwachts hoge kosten en zonder problemen bereid afspraak even te verzetten. Ik bewaar je nummer :-)

Geverifieërd
Esmee
6 februari 2017

Jeroen heeft mij super geholpen

Klussen uitgevoerd in de buurt

Opdrachten voltooid

Meest recente projecten

Tuin aanleggen

Tuin en bestrating Mei 2016

Nieuwe tuin aangelegd in hartje Haarlem. lokatie was slecht bereikbaar, hoogte verschil in de poort rond de 1m. - Ruim 5m3 aan grond en zand. - keramische tegels - graszoden - Watergoot

Hoogslaper voor een prinses

Meubels en Interieur Jul. 2016

De klant kwam met een schets die ik heb uitgewerkt tot dit prachtige bed/hoogslaper. Onder de hoogslaper is een speelruimte en ook de op maat gemaakte kledingkast. Uiteraard de glijbaan is natuurlijk super. Alle onderdelen zijn los te halen zo dat je allen een hoogslaper overhoud als de kinderen te groot worden. Materiaal: hout / steigerhout

Laminaat (hergebruikt)

Timmerwerken Mei 2016

De klant heeft uit een oud huis van hun dochter de laminaat vloer verwijderd. Deze heb ik weer met was passen en meten er weer netjes in gekregen. Nieuwe plakplinten waren uiteraard beter dan de ouden oplappen.

Badkamer vloer vervangen na lekkage

Badkamer en Toilet Jul. 2016

Bij deze klant hadden ze badkamer laminaat laten leggen. Na enkele jaren is door het lekken van de douchebak was dit toe aan vervanging. De klus: uitruimen van de ruimte egaliseren tegelen plaatsen van een duochebak met glazen wand

Samen met de klant deze tuin op geknapt

Tuin en bestrating Mrt. 2016

Om kosten te besparen voor de klant hebben we dit project verdeeld. De klant heeft de tuin leeggehaald en schoon gemaakt. Zij hebben ook 8M2 zand er in gereden. Ik heb de 70M2 meter gestraat met 60x60 tegels.

Voor en achter tuin

Tuin en bestrating Sep. 2016

De klant heeft mij gevraagd om met de reeds aangeschafte materialen hun voor en achter tuin op te knapen. Om de klus te kunnen klaren heb ik eerst de voor en achtertuin helemaal leeg moeten halen met oude tegels en resten van de verbouwing. Voortuin: is het een pad geworden met tegels van 60x60 en de rest grind. Achtertuin: is het een terras van 7x3m met ook de zelfde tegels. Ook een heerlijk hoekje met een houten vlonder ontbreekt niet. Nog wat gras om lekker op te liggen maakt deze tuin helemaal af.

Gangkast

Klussen Algemeen Sep. 2016

Gangkast/trapkast: in overleg met de klant de indeling bepaald en zo het plan uitgewerkt. Deueren zijn van eikenhouten meubelpanelen die in de blanke mate olie is gezet.

Straat werk achtertuin

Tuin en bestrating Nov. 2016

Om dat de klant geen overzicht meer had in tuin, heb ik hem eerst leeg gehaald. Hier na kon de klant rustig bedenken hoe we het verder zouden gaan doen met het straatwerk. Er is gekozen om de oude steentjes te her gebruiken en aan te vullen met nieuwen. Ik heb de oude stenen om gedraaid en op die manier viel het niet op dat er ook nieuwe stenen tussen zitten.

Vate kast in de huiskamer

Meubels en Interieur Nov. 2016

Prachtige kast op maat gemaakt.