Faber Schilders
Steef Faber | Haarlem


(10)
22 jaar ervaring
1 klussen voltooid

Over Steef Faber


“Faber Schilders Haarlem staat al 20 jaar garant voor een vakkundige behandeling van al uw schilderwerk. In Haarlem en omstreken werken wij aan omvangrijke projecten in nieuwbouw en renovatiewerk en voeren we projecten bij particulieren en kleine zelfstandigen uit. Faber Schilders is actief in de hele regio Noord-Holland en al onze schildersklussen hebben wij tot volle tevredenheid van onze klanten opgeleverd. Heeft u schilder- of renovatiewerkzaamheden aan uw pand? Maak een afspraak met ons en vraag naar een geheel vrijblijvende offerte.”

Neem contact op met Steef Faber

Contactinformatie

Telefoonnumer
Klik om te bekijken
Adres
Tappersweg 63A, Haarlem

Lokale reviews

9.0
10 reviews


Marcel
28 augustus 2017

Onbegrijpelijk dat een aannemer na het goedkeuren van een offerte niet komt opdagen.
Wel een afspraak gemaakt om de klus te starten, die werd 15 minuten voor aanvang (smorgens 7:45) afgebeld. Daarna nooit meer iets vernomen. Nu 4 maanden na offertevraag de offerte maar geannuleerd.

Greet Burkels
6 april 2017

Het verschil in kwaliteit tussen de vorige verfbeurt van het huis ten opzichte van wat Faber Schilders heeft neergezet is enorm! Het resultaat mag er zijn en het werk is zeer vakkundig uitgevoerd. Faber Schilders werkt keurig netjes en levert echt wat het belooft!

Manouska
6 april 2017

Faber Schilders uit Haarlem levert inderdaad de kwaliteit die dit bedrijf garandeert! We zijn zeer tevreden en komen zeker weer terug bij Faber Schilders. Ik kan Faber Schilders dan ook zeker aanbevelen.

joeri
6 april 2017

Nadat Faber Schilders vorig jaar ons huis van binnen perfect heeft gestukadoord en geschilderd, was dit jaar de buitenkant aan de beurt. Ook nu weer zijn wij zeer tevreden en het schilderwerk kan weer heel wat jaren mee. Dat alles voor een zeer goede prijs. Ik beveel Faber Schilders dan ook van harte aan!

Sylvia
6 april 2017

Faber Schilders levert kwalitatief goed schilderwerk. Ze werken met bekwame en professionele vaklui die netjes werken en zeer klantgericht zijn. Met name het serviceniveau achteraf was perfect! Zo is bij ons de voordeur kosteloos bijgewerkt nadat deze niet voldoende had kunnen drogen en dus sporen vertoonde. Ik zou de diensten van Faber Schilders dan ook van harte aanbevelen!

Klussen uitgevoerd in de buurt

Opdrachten voltooid

Meest recente projecten

Schilderwerk op het Circuitpark Zandvoort

Schilderwerk Jan. 2017

Schilderwerk op het Circuitpark Zandvoort