Brooklyn
Jack Kapteyn | Zandvoort


Gouden Helm Kwaliteits
Check
Lees meer
(18)
27 jaar ervaring
21 klussen voltooid

Uitstekende
ervaringen

Project historie
gechecked

Geverifieërd bij
Hubo Haarlem

Geldige KVK
inschrijving

Neem contact op met Jack Kapteyn

Contactinformatie

Telefoonnumer
Klik om te bekijken
Adres
wilhelminaweg 17, Zandvoort

Lokale reviews

8.0
18 reviews


Florence
27 augustus 2019

een woord: Geweldig. Wij zijn superblij met Jack

Karlijn
16 januari 2019

Niets dan lof voor Jack. Compleet in het diepe gesprongen met het starten van een kledingzaak voor dames in het centrum van Haarlem, voor het opknappen van het winkelpand had ik een ervaren man nodig die van alle markten thuis was. Ik zag namelijk door de bomen het bos niet meer. Jack was absoluut de juiste voor de klus!
Enorm meedenkt op alle facetten ( uitvoering, indeling, materiaal keuze, kleuren), fijn om mee te werken ( werkt nauwkeurig, houdt overzicht en gezellig), professioneel netwerk van specialisten op andere gebieden en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zonder Jack was het zeker niet gelukt. Een hele dikke vette aanrader!

Jaap Kapteyn
13 juni 2018

Ik woon in de Jordaan Amsterdam. Dat is altijd woekeren met indeling. Jack kwam met een andere oplossing bij de verbouwing van mijn badkamer, waardoor er veel meer ruimte ontstond. Dat vond en vind ik nog steeds erg prettig. Voor de komende 20 jaar (bij leven en welzijn) zit ik goed.

Werner Coenraad
3 oktober 2017

Zeer tevreden.Blij verrast met de getoonde inzet en voortvarendheid.
Ook het meedenken en overleggen (zowel voor als tijdens de klus) is als bijzonder prettig ervaren. Meer dan blij met het eindresultaat.
Absolute aanrader!

Geverifieërd
Liesbeth
14 mei 2017

Prettig: maakt duidelijke afspraken en komt die ook na. Goed: de deur bleek (behoorlijk) krom maar Jack heeft hem er toch sluitend in gekregen. Verbeterpuntje: volgende keer even de vloer afdekken met kluskarton.

Klussen uitgevoerd in de buurt

Opdrachten voltooid

Meest recente projecten

fietsen berging

Aanbouw / Opbouw / G... Aug. 2016

houtbouw fietsen berging gerealiseerd in bloemendaal, nabij centrum

schilder en restauratie klus haarlem noord

Schilderwerk Jul. 2016

houtreparatie,

schuur in vogelenzang hersteld

Timmerwerken Sep. 2016

deursteil dorpel en gevelbekleding vervangen lastig werd het toen de profielen niet meer leverbaar bleken te zijn bij de groothandel, hierom heb ik deze zelf gemaakt.

hoogslaper

Meubels en Interieur Jan. 2017

een kinderkamer met weinig ruimte diende zo te worden ingericht dat er extra ruimte ontstond om te spelen. plus betimmering verwarmingsbuizen de foto's zijn genomen toen het klaar was, hiervoor was het slechts een lege kamer. een relatief kleine kamer 2,6mtr x 2 mtr.hierdoor was het lastig te fotograferen. wel ruimte voor een buro boekenplank trap, bed en kast, en ook nog speelruimte

entree woning uit 1900 vernieuwd

Elektra Nov. 2016

aanvankelijk ging het alleen om het vervangen van de wandbekleding, uiteindelijk is alles vervangen, stoppenkast, stoppenkastbetimmering wanden opnieuw gestucd electra vervangen, nieuwe plafonds, en de put van de watermeter gemaakt dat het grondwater niet meer binnenkomt verder ook een fietsophangsysteem gemonteerd waardoor de klant efficienter gebruik kan maken van de ruimte, daarnaast kan er nu ook een rolstoel doorheen.